RON
  • RON
  • EUR
  • USD
Prima pagină Ajutor Dimensiune

Ajutor Dimensiune

Formular pentru determinarea dimensiunii corecte a echipamentului pentru persoane cu nevoi speciale
Măsurați dimensiunile corpului copilului dvs. și noi vă vom ajuta în alegerea echipamentului adecvat.

De ce tip de echipament aveți nevoie - scaun cu rotile, premergător, verticalizator, scaun terapeutic? Decideți şi spuneţi-ne. Trimiteți-ne formularul și unul din terapeuții noștri vă va recomanda modelul și mărimea cea mai adecvată.

Cu toate că avem specialiști autorizați, aceștia nu pot fi la fel de preciși ca și terapeutul care cunoaște și supraveghează copilul dvs. Cunoașterea în detaliu a stării pacientului și a posibilităților acestuia este decisivă în alegerea finală a echipamentului adecvat pentru persoane cu nevoi speciale. Terapeutul dvs. este cel mai calificat pentru a face această alegere. Ceea ce putem face noi este să vă ajutăm și vă orientăm pentru a lua cea mai bună decizie.
4. Care este lăţimea șoldurilor în centimetri? Lăţimea șoldurilor se măsoară între cele două articulații ale șoldurilor, în timp ce copilul este așezat pe un scaun. Măsurați în linie dreaptă, la nivelul bazinului. Cea mai bună variantă este să puneți câte o carte pe ambele părţi ale şoldurilor și să măsurați în linie dreaptă distanța dintre cele două cărți.
5 Asigurați-vă că copilul este așezat cu spatele la spătarul scaunului. Măsurați în linie dreaptă din locul în care şezutul copilului atinge spătarul până la îndoitura genunchiului.
6. Aceasta mărime se măsoară, de asemenea, în poziție așezată. Asigurați-vă că copilul este așezat cât mai în spate pe scaun. Măsurați în linie dreaptă (paralel pe suprafaţa spatelui) din locul în care şezutul copilului atinge scaunul, până la cel mai înalt punct de pe unul din umeri.
7. Aceasta mărime se măsoară, de asemenea, în poziție așezată. Asigurați-vă că copilul este așezat cât mai în spate pe scaun. Măsurați în linie dreaptă (paralel pe suprafaţa spatelui) din locul în care şezutul copilului atinge scaunul până la cel mai înalt punct al capului.
8. Măsurați din partea inferioara a labei piciorului (sau a încălțăminții care va fi folosită împreună cu echipamentul pentru persoane cu nevoi speciale) pe lungimea piciorului, până la îndoitura posterioară a genunchiului, în poziția în care genunchiul este îndoit la 90 °.
10. Dacă este posibil măsurați această dimensiune în poziție verticală, din partea inferioară a labei piciorului (sau a încălțăminții care va fi folosită împreună cu echipamentul pentru persoane cu nevoi speciale) până la nivelul pieptului. Dacă acest lucru nu este posibil atunci puteți măsura înălțimea în poziție orizontală.
11. Măsurați în poziție verticală sau orizontală, din partea inferioară a labei piciorului sau a încălțăminții care va fi folosită împreună cu echipamentul pentru persoane cu nevoi speciale) pe partea exterioară a coapsei până la articulația șoldului.
16. Măsurați în poziție verticală sau în poziție orizontală, din partea inferioară a labei piciorului (sau a încălțăminții care va fi folosită împreună cu echipamentul pentru persoane cu nevoi speciale) pe partea interioară a coapsei, până la zona inghinală.
Cod de securitate
https://www.livechatalternative.com/